Selecteer een pagina

Shisha Lounge in Amsterdam

Waterpijp café in Amsterdam

Deel een gezellig moment met je vrienden rond een shisha, zorgvuldig voorbereid door onze specialist. Het door ons gebruikte tabak is van de hoogste kwaliteit met een authentieke smaak. De shisha lounge biedt een uitgebreide selectie van exotische smaken en een levendige en toch ontspannen sfeer. Wij zijn één van het beste waterpijp café in Amsterdam.

Frisdrank

2,50
  • Cola, Fanta, Spa Blauw, Spa Rood

Een goede setting om met je vrienden te hangen in onze Shisha Lounge in Amsterdam

Onze gastvrije sfeer en heerlijke shisha-opties creëren de perfecte setting voor een groep vrienden. Of je nu een weekend in Amsterdam plant met je vrienden of hier woont en de juiste plek nodig hebt om gezellig en rustig met je vrienden te zitten, de Bubbel-Lounge is de place to be.

Geniet van onze lage prijzen in het mooie Amsterdam.

Veel verschillende smaken

Bij de Bubbel-Lounge hebben wij een breed assortiment met verschillende smaken voor de shisha. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van dit assortiment zodat ook de terugkomende klanten weer iets nieuws kunnen proberen.

Heb je niet veel ervaring met shisha roken? Dat is geen probleem, geef dit aan bij de expert achter de balie en hij zal je alles vertellen wat je moet weten!

Heb je een vraag?

Stuur ons dan snel een berichtje!